Mezcal in Oaxaca: A Craft Spirit for the Global Marketplace
DOI:
https://doi.org/10.53897/RevESCC.2025.4.08Keywords:
review, mezcal, Oaxaca, oaxaca craftmashipAbstract
Clayton J. Szczech of the University of Utah (USA) reviews the book Mezcal in Oaxaca: A Craft Spirit for the Global Marketplace, by Professor Ronda L. Brulotte. The text was originally written in English. It was translated by Edwin Mayoral (El Colegio de Michoacán, Mexico).
Downloads
Metrics
References
Brulotte, R. L. (2012). Between Art and Artifact: Archaeological Replicas and Cultural Production in Oaxaca, Mexico. University of Texas Press.
Brulotte, R. L. & Di Giovine, M. A. (Eds). (2014). Edible Identities: Food as Cultural Heritage. Routledge.
Published
How to Cite
Issue
Section
Categories
License
Copyright (c) 2025 Clayton J. Szczech

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.
Estudios sobre las Culturas Contemporáneas permite distribuir, remezclar, adaptar y crear a partir del material en cualquier medio o formato, únicamente con fines no comerciales y siempre que se le dé crédito al creador. Si remezcla, adapta o crea a partir del material, debe licenciar el material modificado bajo términos idénticos. CC BY-NC-SA, incluyendo los siguientes elementos:
BY: se debe dar crédito al creador.
NC: Solo se permiten usos no comerciales de la obra.
SA: Las adaptaciones deben compartirse bajo los mismos términos.